Published On: vin, mart. 22nd, 2019

PSD crede ca spitalele private sunt la fel ca cele de stat

Inca o bataie de joc la adresa poporului semnata PSD, poate una dintre cele mai nesimtite si mai pline de tupeu de la “democratie” incoace,  vine din partea deputatului PSD Florin Iordache. Intrebat fiind de ce seful sau, mai marele partidului, a ales sa se trateze la un spital privat in loc de unul de stat, acesta a raspuns, cu un cinism nemasurabil ca, „Nu exista nicio diferenta intre modul in care sunt tratati pacientii intr-un spital privat si unul de stat”. Cred ca “aghiotantul” nu a avut niciodata nenorocul de a fi tratat intr-un spital judetean, cum ar fi cel de la Braila! Stie el ce nota a obtinut spitalul nostru, cel de toate zilele, la evaluarea Sorinei Pintea?

Sa fie iarasi vorba de o lipsa de comunicare intre mai marii PSD? Oare daca nenorocirea de la Colectiv isi schimba putin traiectoria si lovea spre Palatul Parlamentului, ce se intampla?

Romani, indiferent de culoarea politica, sunteti incapabili sa va formati pareri despre ceea ce se intampla cu voi si in jurul vostru! Cel ce va poate prezenta realitatea clara si in mod “obiectiv” este vocea PSD, Florin Iordache. Acesta, cu un cinism peste limitele admise, dicteaza clar ca “realitatea este cea pe care o spune el”. Asa ca, vedeti prin ochii lui, simtiti din spusele lui dar aveti grija pentru ca NU traiti cu banii lui!

Romani, cu capetele plecate, cereti-va scuze pentru ca indrazniti sa ganditi!

 

CITESTE SI Tragicomedia marca Spitalul Judetean Braila / Rasnoveanu pusa la zid de catre Sorina Pintea

Comentarii

comentariu

About the Author