Published On: lun, mart. 18th, 2019

Este oficial! S-a lansat site-ul inteligent de vânzări, cumpărări si servicii Forum Anunturi Galati-Braila!

 

Site-ul inteligent Forum Anunturi Galati-Braila a intrat repede în topul preferințelor comunității locale, ajungând într-un timp scurt la un număr ce depaseste 9.000 de membri, printr-o platformă prietenoasă și anunțuri atractive, ce au stârnit interesul tuturor.

Ce este Forum Anunturi Galati-Braila?

Site-ul Forum Anunturi Galati-Braila este o platformă adresată exclusiv locuitorilor din Galați și Brăila, unde aceștia pot ușor să-și găsească lucrurile de care au nevoie, unde pot găsi și oferi ușor servicii, locuri de muncă la nivel local, unde își pot promova afacerea.

Ce are diferit Forum Anunturi Galati Braila?

”Smart Site” un concept inedit în privința îmbunătățirii relațiilor din comunitate.

Site-ul se adresează exclusiv locuitorilor Galați și Brăila, creând astfel o experiență unică, interactivă și rapidă pentru a mulțumi nevoile comunității locale.

Accesând site-ul Forum Anunturi Galati Braila simți că faci parte dintr-o comunitate unde poți oferi și primi în aceeași măsură lucrurile și serviciile de care ai nevoie.

Despre ”Smart Site”

Nevoile tale fac parte din nevoile comunității locale, comunitate care te poate ajuta să-ți rezolvi problemele de moment, dar și cele pe termen lung.

Soluția problemelor tale este la un click distanță, prin conceptul ”Smart Site”, concept ce este în plină dezvoltare de către inginerul IT, Mihai Diaconiță, ce este parte din piața IT de 10 ani de zile și vrea să vină în sprijinul comunității locale cu un mecanism nou ”smart”.

Acest concept ”Smart Site” este în plină dezvoltare și va include în viitorul apropiat pe site, printre altele, o platformă de comunicare în timp real, un forum prin care membrii comunității pot discuta și pot găsi împreună soluții pentru propriile probleme, dar și pentru ale comunității locale.

Conceptul vine ca răspuns la problemele complexe apărute odată cu modernizarea societății, ce trebuie rezolvate în timp scurt.

Extinderea platformei va avea ca obiect în viitorul apropiat și o aplicație pentru mobil, și un sistem inteligent bazat pe AI (Artificial intelligence) & ML (Machine learning).

Cine este fondatorul site-ului Forum Anunțuri Galați – Brăila?

Fondatorul site-ului Forum Anunturi Galati-Braila este Mihai-Laurențiu Diaconiță, galățean la origine, ce este stabilit în Marea Britanie de câțiva ani de zile, loc de unde a învățat diferite concepte inovative și loc de unde și-a îmbogățit cultura prin acceptarea unor provocări de nivel profesional, lucrând în tot acest timp în industria IT.

El este absolvent al Facultății de Calculatoare, profil Stiinta Calculatoarelor in Tehnologii Web, din cadrul Universității Birkbeck din Londra, iar în prezent lucrează pentru Arhiva Națională a Marii Britanii, ca designer si programator aplicatii.

Mihai are o vastă experiență în domeniu, lucrând la companii cunoscute în domeniu precum: CareWare Design (UX/UI Designer/Front & End Developer), Bahoma (UI Developer, Head of E-commerce).

A lucrat la multe proiecte unde a înregistrat succes și care au fost apreciate de utilizatori, printre care: https://atlasremovalslondon.co.uk/https://carewareit.co.ukhttps://miz-collection.ch, iar cel mai mare și vast proiect la care lucrează din anul 2015 este Arhiva Nationala a Marii Britanii, http://nationalarchives.gov.uk/http://discovery.nationalarchives.gov.uk/

Mihai este ajutat în cadrul proiectului ruta Galaţi-Londra de către un tânăr gălăţean care promite multe pe nume Paul-Claudiu Constantin. Împreună fac o echipă, un dream-team, ce au pus cărămidă cu cărămidă şi au creat fundația Forum Anunturi Galaţi-Brăila. Paul-Claudiu Constantin este un tânăr student la Facultatea de Calculatoare din cadrul Universităţii “Dunărea de Jos” Galaţi, ce îşi doreşte să contribuie la rândul lui la interconectarea gălăţenilor pentru ca aceştia să-şi rezolve problemele mai uşor într-o interfaţă cu spirit de Galaţi-Brăila.

 Și ce altă metodă mai ușoară de a rezolva o problemă decât printr-un click, o cerere adresată direct pe site în chat, și răspunsuri rapide din partea celorlalți membrii ai comunității?

Înregistrează-te pe site pentru a posta anunțuri, pentru a cumpăra produse la nivel local și a le putea verifica personal, fără a plăti curieri și a evita riscurile vânzărilor pe ”încredere”, pentru a-ți promova propria afacere (salon de coafură, servicii de transport etc.).

Forum Anunturi Galati Braila este o scurtătură către dorințele tale! (P)

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>