Published On: lun, mart. 4th, 2019

Economia care “duduie”, bat-o vina, este raspunzatoare pentru aglomerarea din traficul rutier

Am gasit, cu putin ajutor din partea PSD, motivul pentru care traficul rutier este ingreunat de la o “guvernare PSD incoace”. Sa fie oare de vina drumurile proaste pentru incetinirea bunului mers al soferilor? Nicidecum… Un senator PSD  a facut lumina in acest caz cu multe semne de intrebare. Acesta sustine ca economia este de vina pentru prostul mers de pe strazile patriei.  Problema apare acum. Nu putem tine pasul! Economia a crescut intr-un ritm mai mare decat putem dezvolta noi drumurile dar, dupa cate putem obeserva, gaurile din buget sunt la fel de mari ca cele din asfalt!!!

Creseterea economica ingreuneaza traficul rutier, sustine senatorul PSD Ioan Chisalita. “Sunt foarte multe camioane, foarte multe mijloace de transport care au dus, datorita masurilor de crestere economica, ca aceste drumuri sa fie mai circulate“, sustine Chisalita, care face o comparatie cu guvernarea tehnocrata.

“Fac acest drum la Bucuresti saptamanal. Daca la inceput il faceam in sase ore, dupa o guvernare a tehnocratilor, astazi, dupa de Guvernul nostru, al PSD, a luat masuri care au dus la crestere economica fac acest drum in opt ore. Pentru ca sunt foarte multe camioane, foarte multe mijloace de transport, care fac acest drum si care au dus, datorita masurilor de crestere economica, au facut ca aceste drumuri sa fie mult mai circulate. De aceea e nevoie de un drum expres”, a spus senatorul PSD Ioan Chisalita.

Si liderul PSD Liviu Dragnea da vina pe economia care “duduie” pentru faptul ca nu exista suficiente autostrazi in Romania si pentru aglomeratia de pe drumuri, precizand ca, desi are bani si vointa, Guvernul este impiedicat sa faca autostrazi. “Economia a crescut intr-un ritm mai mare decat putem dezvolta drumurile. O sa dezvoltam si drumurile, o sa facem si autostrazi. Dupa doi ani am reusit sa identificam o parte dintre piedicile si cei care pun piedici acestor lucrari”, a declarat liderul PSD Liviu Dragnea, prezent la alegerile pentru sefia PSD Caras-Severin.

 

 

 

Comentarii

comentariu

About the Author