Published On: mar, mart. 12th, 2019

DOVADA / CNSAS confirma ca Simona Draghincescu a avut nume conspirativ “IOANA”

In valtoarea politica braileana din ultima vreme, aseara, in cadrul emisiunii Deschide Lumea s-a facut lumina intr-o privinta. O mica parte a mizeriei din politica locala a fost curatata de minciuni si declaratii false. Invitat special, consilierul Catalian Iordache a venit cu dovezi clare in ceea ce priveste colaborarea Simonei Draghincescu cu Securitatea, aducand documente care atesta acest lucru, ca un raspuns la declaratia Simonei Dranghicescu care a precizat ca nu are nimeni nici o dovada impotriva ei.

In documentul ce poarta antetul CNSAS se precizeaza ca “Doamna Draghincescu Simona este titulara dosarului numarul R392351. Domnia sa, studenta la Facultatea de Chimie din Galati, a fost recrutata de compartimentul de antiterorism al inspectoratului Galati in vederea supravegherii informative al cetatenilor straini si romani aflati la studii in Centru Universitar Galati. La data de 25.11.1982 a semnat un angajament preluand numele conspirativ “IOANA”. A fost scoasa din retea 6 ani mai tarziu, in 17 iunie 1987”, a declarat Catalin Iordache.

Vezi declaratia AICI

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>