Published On: mie, mart. 20th, 2019

Doi frati minori de 9 si 11 ani din Braila sunt de negasit de 3 zile. Parintii disperati fac apel la cetateni

La data de 19 martie, ora 18:23, o femeie de 36 de ani, din Braila, a sesizat Inspectoratului de Politie Judetean Braila cu privire la disparitia, din data de 18.03.2019, ora 12:00, a fiilor sai, Ivanovici Mihai-Ionut-Luis si Ivanovici Florin-Nicolae, cu varste de  9 si 11 ani, care au plecat in mod voluntar de la domiciliu si nu au mai revenit.

Semnalmente Ivanovici Mihai-Ionut-Luis: inaltime 120 de cm, aproximativ 30 de kg, constitutie slaba, parul saten, tuns scurt, ochii caprui, nu prezinta semne particulare.

Imbracaminte si incaltaminte: blug de culoare inchisa, geaca de fas, de culoare inchisa, adidasi de culoare inchisa cu dungi albe.

Semnalmente Ivanovici Florin-Nicolae: inaltime 110 cm, aproximativ 50 de kg, constitutie solida, parul saten, tuns scurt, ochii negri, cicatrice in partea superioara dreapta a fruntii.

Imbracaminte si incaltaminte: blug de culoare inchisa, geaca de fas de culoare albastru deschis, camasa de culoare alba si adidasi de culoare neagra cu dunga alba.

Pentru cei doi minori s-a solicitat cautarea la nivel national.

Persoanele care pot oferi informatii despre locul in care acestia se afla sunt rugate sa apeleze numarul de urgenta gratuit 112 sau sa se adreseze celei mai apropiate unitati de politie.

 

Comentarii

comentariu

About the Author