Published On: lun, mart. 11th, 2019

De-a rasu’ plansu’ / Spartanele Romaniei in actiune! Cine indrazneste sa perturbe linistea unor prostituate romance din Italia?

Un cameraman cu prea mult simt civic studiaza activitatea socio profesionala a unor prostituate romance din Bari, Italia. Acesta este agresat de trei dame atat fizic cat si verbal printr-o romano-italiana nativa “Inchide camera, capito? No me mi filmare pe mine!” Spartanele, imbracate sumar, dar cu pielea tabacita de grelele lupte pe care le-au dus pana acum, au devenit extrem de agresive atunci cand au vazut camera de luat vederi.

Acesta este revoltat de faptul ca desi cu o zi in urma acestea au primit vizita carabinierilor, a doua erau iarasi pe “front, la lupta”. Cu o tenacitate debordanta, cele trei fete isi apara cu indarjire teritoriul de invadator, prins parca nepregatit si neimpartasit. Armele agresiunii sunt cateva pietre de pe marginea drumului si doze de suc.

“Inchide camera. Ba, tu nu intelegi? Inchide ca dau!”, se aude una dintre romance amenintand ziaristul de la “Il Qotidiano Italiano”, care filma.

“De ce ma filmezi, ba, tu pe mine?”, spune femeia, dupa care il loveste peste brate pe cel care filma.

Acesta se indeparteaza si atunci romancele incep sa arunce cu pietre dupa el. Pana la urma il lasa in pace si se introc la negocierile cu soferii care opreau masinile in dreptul lor, dandu-si seama probabil ca si la ele timpul inseamna bani.

Morala: nu te pune cu o femeie care stie sa isi faca meseria! D’apai cu trei…

Video: https://www.youtube.com/watch?v=co5ynFL3_tk

Comentarii

comentariu

About the Author