Published On: mar, mart. 5th, 2019

Cu 300 de euro si-a cumparat ”dreptul” de a conduce o masina

Politisti de frontiera vasluieni efectueaza cercetari cu privire la un barbat cu cetatenie romana si R. Moldova care a prezentat la controlul de frontiera un permis de conducere fals.

La sfarsitul saptamanii trecute, s-a prezentat in Punctul de Trecere a Frontierei Albita– I.T.P.F. Iasi, pentru efectuarea formalitatilor necesare intrarii in tara, Andrei C., cu dubla cetatenie, romana si R. Moldova, in varsta de 30 de ani, conducand un ansamblu de vehicule format dintr-un microbuz si o remorca, ambele inmatriculate in R. Moldova.

Existand suspiciuni cu privire la autenticitatea permisului de conducere prezentat la controlul de frontiera, similar celor eliberate de autoritatile din R. Moldova, valabil pentru categoriile B, C, D, BE, CE, DE, s-a procedat la efectuarea de verificari suplimentare, ocazie cu care politistii de frontiera au constatat ca documentul nu indeplineste conditiile de forma si fond ale unuia autentic, acesta fiind fals total. Totodata, in urma verificarilor s-a constatat ca Andrei C. detine permis de conducere valabil doar pentru categoriile B si C.

In legatura cu cele constatate, barbatul a declarat ca a procurat documentul de la un cetatean din R. Moldova care lucreaza la o scoala de soferi, platind suma de 300 de euro, deoarece ii era necesar la locul de munca.

Politistii de frontiera efectueaza cercetari sub aspectul savarsirii infractiunii de uz de fals.

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>