Published On: mie, mart. 20th, 2019

Carmela lu’ “banu’ pe apa de ploaie” vrea sa devenim cu totii pesedisti si sa ne inchinam pe vecie la steagul cu trei trandafiri

Revenim la comunism sau, de fapt, niciodata nu am iesit din comunism? Se pare ca avem de-a face cu o dictatura mascat de chipuri umane. O pesedista din Braila, cu rang de secretar de stat, a afirmat la alegerile filialei judetene a PSD Braila ca intreaga Romanie ar trebui sa devina PSD-ista. Nu ar fi oare un dezastru pentru democratie si, in general, pentru o tara membra a UE, cum este Romania, ca “toate alegerile” sa fie castigate de acelasi partid, in cazul de fata PSD.

Duminica, 17 martie 2019, cu ocazia alegerilor in cadrul filialei judetene a PSD Braila, Carmina Dragomir Balanica a insistat sa tina o cuvantare in fata membrilor PSD, in contextul in care numele sau a fost invocat pentru a fi propus in lista largita a candidatilor PSD pentru scrutinul europarlamentar din data de 26 mai 2019.

“Braila este un oras pesedist! Si asa ar trebui sa fie intreaga tara, pentru ca noi avem oameni de valoare. Noi avem lucruri pe care trebuie sa le promovam si sa ne mandrim cu ele. Impreuna suntem o echipa si impreuna trebuie sa castigam toate alegerile, atat cele europarlamentare cat si cele prezidentiale. Sa avem succes!”, a declarat secretarul de stat Carmina Dragomir Balanica.

Carmina Dragomir Balanica a fost numita, in urma cu doi ani in functia de vicepresedinte al Agentiei Nationale pentru Arii Naturale Protejate, cu rang de secretar de stat. Carmina Dragomir a fost consiliera (secretara) a ultimilor doi primari ai Brailei, ambii PSD, Aurel Simionescu si Marian Dragomir. Aceasta este o supercompetenta, dovada ca senatorul Ion Rotaru a propus-o, din partea Brailei, pentru un loc eligibil in lista PSD pentru alegerile europarlamentare din 26 mai 2019. Rotaru a spus ca Braila nu il poate sustine pe galateanul Dan Nica (care, de fapt nu e galatean, ci vrancean nascut in orasul Panciu) pentru ca, iata, Braila are un candidat propriu: Carmelia Dragomir Balanica.

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>