Published On: vin, mart. 22nd, 2019

Braileanca terorizata de propriul fiu, aflat sub influenta alcoolului. Nici macar ordinul de protectie nu i-a stat in cale barbatului

In cursul miercuri, politistii l-au retinut pe un brailean banuit de comiterea infractiunii de nerespectare a hotararii judecatoresti in forma continuata.

La data de 20.03.2019, ora 03:10, o femeie, in varsta de 59 de ani, din Braila, a sesizat faptul ca fiului ei, in varsta de 41 de ani, a incalcat ordinul de protectie emis fata de el, si a intrat in domiciliul comun.

Cele sesizate s-au confirmat, in sensul ca barbatul a fost depistat de politisti in incinta imobilului, sub influenta bauturilor alcoolice, fiind condus la sediul Politiei, in vederea continuarii cercetarilor.

In urma verificarilor efectuate s-a constatat ca acesta a mai incalcat ordinul de protectie de sapte ori, fiind cercetat pentru savarsirea infractiunii de nerespectare a hotararii judecatoresti in forma continuata.

Barbatul a fost retinut pe baza de ordonanta pentru 24 de ore si incarcerat in Centrul de Retinere si Arestare Preventiva al Inspectoratului de Politie Judetean Braila.

Ieri, 21.03.2019, braileanul a fost prezentat instantei cu propunere de arestare preventiva.

 

CITESTE SI Cu un ordin clar de restrictie pe numele sau, un brailean l-a incalcat din prea mult dor fata de sotie

 

Comentarii

comentariu

About the Author