Published On: mar, mart. 5th, 2019

Avocatul George Caranica (PSD) este de acord sa se legalizeze prostitutia si drogurile usoare

Tineretul PSD vrea sa lanseze in dezbatere publica o serie de proiecte printre care legalizarea prostitutiei, intorducerea cotei progresive de impozitare, lansarea unor campanii nationale privind protejarea spatiilor publice si legalizarea drogurilor usoare.

Prin platforma intitulata “Romania, toleranta zero la discriminare” se incearca lupta impotriva prejudecatilor care exista fata de minoritati, promovarea unui program guvernamental de tipul Primul Job, dar si lansarea unei dezbateri nationale privind recunoasterea drepturilor comunitatii LGBT.

Proiectul regasit pe platforma oficiala a Tineretului Social Democrat, la rubrica “Ideile noastre” intitulat “Hugs, not drugs” traducandu-se “Imbratisari nu droguri”, are in plin plan legalizarea drogurilor usoare. In detaliile proiectului se prezinta realizarea unor dezbateri publice nationale privind legalizarea drogurilor usoare si programe de suport pentru consumatorii de droguri periculoase.

Mai mult, TSD-ul propune lansarea unei dezbateri nationale despre legalizarea prostitutiei si a masurilor privind combaterea traficului de persoane, intr-un proiect intitulat „”Oamenii nu sunt marfuri”.

Reporterii Infobraila au luat legatura cu George Caranica, liderul tineretului pesedist din Braila. Intrebat fiind cum acesta vede noua propunere a TSD, George Caranica declara: “Parerea mea este ca trebuie sa se faca o dezbatere la nivel national si in urma ei sa se poata lua o decizie. Toti factorii sociali, opinia publica, factori de decizie politica, Biserica, toti cei implicati in viata sociala a Romaniei ar trebui sa fie intrebati si in urma acestei dezbateri sa se poata lua o decizie. Nu consider ca este normal ca un singur factor de decizie politic sau administrativ sa isi expuna un punt de vedere.  Aceasta este parerea mea. Vreau dezbateri prin care sa se spuna daca este corect sa se procedeze la legalizarea acestor activitati.”

Comentarii

comentariu

About the Author