Published On: vin, mart. 15th, 2019

Avand asigurarea si ITP-ul la masina false, un barbat de 57 ani s-a ales cu un greu dosar penal

Politistii de frontiera din cadrul Sectorului Politiei de Frontiera Berezeni efectueaza cercetari in cazul unui cetatean roman care a prezentat la controlul de frontiera documente false pentru autoutilitara pe care o conducea.

In data de 12 martie 2019, in jurul orei 12.30, politistii de frontiera din cadrul Sectorului Politiei de Frontiera Berezeni/I.T.P.F. Iasi, aflati in exercitarea atributiilor de serviciu, au oprit in trafic, pentru un control de rutina, pe raza localitatii Berezeni, o autoutilitara marca IVECO model Daily, condusa de vasluianul Ovidiu B., in varsta de 57 de ani.

La controlul de frontiera, existand suspiciuni cu privire la autenticitatea asigurarii si a dovezii efectuarii inspectiei tehnice periodice a autoutilitarei prezentate la control pentru autoturismul in cauza, politistii au procedat la efectuarea de verificari suplimentare, in urma carora au constatat ca documentele nu indeplinesc conditiile de forma si fond ale unora autentice, acestea fiind false.

Cu privire la cele constatate, barbatul a declarat ca are doar calitatea de sofer in cadrul firmei care are in proprietate autoutilitara in cauza si ca nu are cunostinta despre faptul ca documentele prezentate la controlul de frontiera sunt false.

Politistii de frontiera efectueaza cercetari in cauza pentru savarsirea infractiunilor de uz de fals si complicitate la fals material in inscrisuri oficiale.

 

 

Comentarii

comentariu

About the Author