Published On: joi, mart. 14th, 2019

A murit in chinuri groaznice / O romanca a fost pur si simplu aruncata din masina si tarata pe sosea pana si-a dat ultima suflare

O romanca stabilita in Italia, in varsta de 51 de ani, a fost omorata cu sange rece, ieri dupa-amiaza, pe o strada din comuna Noventa Vicentina, dupa ce a fost atacata de doi hoti care au vrut sa ii fure banii, dar si masina, un autoturism Mercedes Coupe. Aceasta a fost aruncata din masina si tarata cativa metri pana cand romanca a ramas fara suflare.

Totul s-a intamplat, ieri, 13 martie 2019, putin dupa ora 13.00, in fata oficiului postal din Noventa Vicentina (provincia Vicenza).

Mihaela Stoicescu, in varsta de 51 de ani, se afla la volanul masinii marca Mercedes E Class Coupe, si o ajuta pe nepoata sa, o tanara de 32 de ani, sa scoata bani din mai multe bancomate din comuna.

Totul dupa ce seful nepoatei a rugat-o pe aceasta sa colecteze banii pentru ca el nu avea timp.

La un moment dat, in timp ce nepoata a intrat in oficiul postal pentru a scoate alti bani, Mihaela Stoicescu, care se afla la volanul masinii , cu masina pornita, a fost atacata de un barbat care a deschis portiera din dreapta si a impins-o afara din masina.

Apoi, barbatul s-a urcat la volan si a efectuat mai multe manevre de mers inainte-inapoi, romanca fiind inca agatata cu mainile de portiera. A incercat sa faca cateva menevre pentru a scapa de femeia care se tinea cu ultimele puteri de usa.

In timpul atacului, romanca s-a lovit violent cu capul de portiera si apoi de sosea si a murit pe loc. Dupa mai multe manevre barbatul de la volan a intrat cu masina intr-un stalp si apoi intr-un zid al unei parcari.

Atacatorul a renuntat sa mai fure masina, motiv pentru care s-a urcat intr-un autoturism marca Fiat Panda, in care un complice il astepta, si a fugit de la locul faptei.

Politistii italieni au deschis o ancheta pentru identificarea atacatorilor si prinderea acestora.

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>