Published On: mar, feb. 5th, 2019

Un ofiter SRI si o gasca de avocati, notari si oameni de afaceri vor sa dea o eleva afara doar pentru ca nu il suporta pe tatal acesteia!

* Parintii copiilor unei clase de la CN “Ghe.M.Murgoci” vor sa dea afara o eleva pentru ca nu-l plac pe tatal acesteia *

Cotata ca una dintre cele mai bune institutii de invatamant din Braila, Colegiul national “Ghe.M.Murgoci” este in centrul unui scandal generat de catre parintii copiilor unei clase care vor sa dea afara o eleva, colega de clasa, doar pentru ca nu il suporta pe tatal acesteia. Grupul de parinti, care se considera “influent” pentru ca dintre membrii acestuia fac parte importanti oameni de afaceri, avocati, notari si ofiteri SRI a redactat un memoriu si l-au trimis Inspectoratului Scolar din Braila. Memoriul a ajuns in posesia ziarului nostru si este asemanator scrisorilor comunistilor proletari din anii ’50.

In frunte cu ofiterul SRI Dragos Vasile, parintii considera ca rezolvarea problemei poate fi ca “elevul sa se tranfere la alta scoala sau sa efectueze orele de Limba Romana cu un alt profesor”!

Cazul se afla in atentia Ministerului Educatiei, dar parintii fac in continuare presiuni ca un copil cu note foarte bune si un comportament normal pentru varsta lui sa plece, doar pentru ca “parintii acestui elev inteleg sa se rezolve problema”.

Vom reveni cu amanunte.

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>