Published On: joi, feb. 7th, 2019

Tati numai in acte si vieti distruse. Copii sarmani obligati sa se prostitueze

Caz REVOLTATOR in Germania. Patru romani care nu isi merita titlul de “tata” si-au dus copii intr-un parc din Berlin pentru a ii prostitua. Parcul Tiergarten a devenit un centru pentru barbatii care cauta sex cu baietii tineri, astfel ca familia de romani a facut bani de pe urma exploatarii tinerilor o lunga perioada. “Tatii” cu varste cuprinse intre 26 si 55 ani, implicati in retea i-au obligat pe unii dintre copiii lor sa se prostitueze pentru a face bani, au declarat reprezentantii autoritatilor germane.  Din cate se pare, reteaua provenea din Craiova. Politia declara ca acesti fac parte dintr-o organizatie familiala criminala. O parte din capii organizatiei au fost prinsi la sfarsitul anului trecut la Craiova, politia din Germania cooperand cu politia romana pentru prinderea acestora.

Copiii si adolescentii au fost luati in grija agentiilor de asistenta sociala pentru a ii separa de familiile lor. Multi dintre baietii tineri fortati sa se prostitueze sunt refugiati fara adapost sau din tari sarace din UE, cum ar fi Romania si Bulgaria, potrivit grupului de ajutor de la Berlin Metro, informeaza Deutche Welle.

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>