Published On: joi, feb. 21st, 2019

Pentru alocatii NU, pentru pensii speciale DA / PSD doreste marirea pensiilor speciale ale functionarilor parlamentari, totul tacit

Pensiile speciale sunt iar la ordinea de zi in discutiile din PSD. In timp ce inca avem medici si profesori care incaseaza pensii de 1200 de lei, Partidul Social Democrat acorda importanta acestei categorii de pensii.

Un proiect de lege initiat de parlamentarii PSD Florin Iordache, Serban Nicolae si Eugen Nicolicea a trecut, luni, de Senat, prin adoptare tacita.

Ce face acest proiect? Mareste pensiile speciale ale functionarilor parlamentari. De ce tocmai functionari parlamentari? Pentru ca “cine imparte parte isi face”. Practic, Partidul Social Democrat ne confirma ca, pentru ei, nu toti românii sunt egali. Cei care sunt mai apropiati de centrii de putere si care le accepta abuzurile mai mult, vor fi recompensati cu privilegii.

Este vorba de o masura prin care pensia speciala a functionarului public parlamentar se actualizeaza cu majorarea salariului de baza.

Nimic nou  pana acum dar, daca ne gandim ca in urma cu cateva zile PSD afirma ca nu sunt bani pentru alocatiile copiilor… totul se transforma intr-o ipocrizie.

Decizia finala va fi luata de Camera Deputatilor.

Comentarii

comentariu

About the Author

-