Published On: lun, feb. 11th, 2019

O tanara soferita ametita fiind de licoarea lui Bachus a pierdut controlul volanului si s-a rasturnat in afara partii carosabile

La data de 9 februarie, ora 22:00, o tanara in varsta de 22 de ani, din orasul Faurei, in timp ce conducea un auto pe DJ 203, pe raza localitatii de domiciliu,  intr-o curba la dreapta, pierde controlul volanului si se rastoarna in afara partii carosabile.

In urma evenimentului a rezultat vatamarea corporala a tinerei, aceasta fiind transportata la spital in vederea acordarii de ingrijiri medicale. Totodata, soferita a fost testata cu aparatul etilotest rezultand ca avea in aerul expirat o imbibatie alcoolica de 0,49 mg/l, fiindu-i recoltate si probe biologice de sange in vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

In cauza a fost intocmit dosar penal si se continua cercetarile sub aspectul savarsirii infractiunilor de vatamare corporala din culpa si conducerea unui vehicul sub influenta bauturilor alcoolice.

 

 

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>