Published On: vin, feb. 1st, 2019

“O sa ardeti de vii. De aici nu veti mai iesi” Incendiu pus intentionat. Victimele sunt 3 romani stabiliti in Spania

Doua incendieri, petrecute doua nopti la rand au avut loc la periferia unui cartier din orasul Valencia, provincia Valencia (Spania). Incendierile au fost provocate de aceeasi persoana, un barbat recidivist, de origine spaniola, la o casa in care locuiesc trei romani, sot, sotie si un alt barbat, prieten al familiei.

“Credeam ca aici in Spania vom trai mai bine, dar cineva vrea sa ne omoare” declara Nicu, unul dintre victime. Cei trei romani, Nicu de 57 ani, Dorina de 51 ani si un prieten de familie al celor doi sunt speriati si se tem pentru viata lor.

A doua noapte la fel, doar ca de data aceasta, intentia barbatului recidivist a fost si mai clara. Pe langa incendiul provocat in fata usii casei, barbatul a legat manerul usii cu o sarma groasa pentru a-i impiedica pe cei trei romani de a iesi din casa incendiata. Din nou, Nicu a dat trezirea, dar de data aceasta cei trei s-au speriat de moarte. Barbatul cu intentii criminale era in fata casei, privind flacarile si strigand “Veti arde de vii, de acolo nu mai iesiti”, apoi a fugit de la locul faptei.Victimile au recunoscut agresorul dupa voce.

Nicu l-a cunoscut pe recidivist intr-o zi cand trecea prin fata casei lor cautand mancare. Nicu, om sufletist care in Romania isi castiga traiul fiind pictori de biserici, a avut mila de el si l-a ajutat primindu-l in casa, dar acesta intr-o zi i-a lovit sotia, iar Nicu, sarind in apararea sotiei, a primit si el o lovitura in cap, barbatul fugind din casa lor. De atunci a inceput cosmarul. Agresorul nu le-a dat pace omorandu-le ratele si gainile pe care acestia le cresteau in curte. Acesta mai primise in trecut ordin de restictie din cauza faptului ca a agresat romanul in fata unui supermarket. Nicu a spus ca tot ce isi doresc cei trei este “sa putem trai in pace si sa nu ne mai faca rau acest barbat”, conform LasProvincias.es.

Autorul inceniului mai are antecedente penale.

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>