Published On: mie, feb. 13th, 2019

Masini noi de colectare a gunoiului la Braila

Primarul Marian Dragomir a prezentat astazi, 13 februarie,  lista noilor achizitii cumparate din taxele si impozitele locale. Masini noi de colectare a gunoiului la S.C. ECO S.A.

“3 masini noi IVECO pentru colectarea gunoiului (2x 16 m.c si 1x10m.c.)

1 masina noua IVECO + container 20 tone

1 masina noua RENAULt cu sararita noua si sistem multifunctional

600 pubele metalice zincate noi

Urmeaza tractor nou cu remorca

Urmeaza finalizarea licitatiei pentru inca 200 de module noi de colectare selectiva a gunoiului.

Rog asociatiile de proprietari sa faca analizele locatiilor pentru amplasarea acestor module astfel incat sa nu existe locatari nemultumiti.

In perioada urmatoare se vor ecologiza foarte multe zone din Braila, se vor intensifica actiunile de depistare si amendare a celor care arunca gunoi pe domeniul public. Persanele prinse vor fi amendate, filmate si imaginile vor fi prezentate public.

Daca dorim un oras curat, trebuie sa pastram curatenia, sa nu aruncam noaptea gunoi pe marginea strazii, pe strada sau din masina ambalajele. …..

Dotarile si curatenia se fac tot din banii nostri din taxe si impozite locale

Aceste dotari au fost posibile prin votul consilierilor PSD, ALDE si PND.

Din pacate consilierii unui partid care se pretinde de opozitie nu au votat bugetul in ultimii ani si s-au opus proiectelor de modernizare si investitiilor deoarece probabil considera ca daca se opun si nu se face nimic in Braila poate vor creste si ei in sondaje.”

 

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>