Published On: joi, feb. 7th, 2019

“Marci de renume” vandute la colt de strada

La data de 6 februarie, politisti din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalitatii Economice au identificat-o, pe raza municipiului,  pe o femeie care avea expuse spre comercializare mai multe bunuri contrafacute.

Tot ieri, politisti din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalitatii Economice au desfasurat o actiune pe raza municipiului privind comercializarea de produse contrafacute.

Cu ocazia controalelor efectuate, pe strada 1 Decembrie a fost identificata o femeie in varsta de 37 de ani, care avea expuse la vanzare 90 de articole de incaltaminte purtand marci identice sau similare cu marcile protejate.

Bunurile in valoare de 5.400 de lei au fost confiscate, iar in cauza a fost intocmit dosar penal pentru savarsirea infractiunii de punere in circulatie a unui produs purtand insemne identice sau similare cu o marca intregistrata pentru produse identice ori similare conform Legii 84/1998 privind marcile si indicatiile geografice.

 

 

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>