Published On: lun, feb. 4th, 2019

Expozitie documentara “Sa spunem NU cancerului”

In fiecare an, pe 4 februarie, in lume este marcata Ziua Mondiala de Lupta impotriva Cancerului, prilej cu care Biblioteca Judeteana “Panait Istrati” Braila organizeaza expozitia documentara “Sa spunem NU cancerului”. O serie de lucrari de specialitate aflate in colectiile bibliotecii sunt expuse in vitrine pentru publicul interesat.

In aceasta zi sunt organizate manifestari cu caracter de preventie, constientizare si implicare a pacientilor in gasirea unor solutii pe termen lung. Evenimentele isi propun sa atraga atentia asupra faptului ca afectiunile maligne reprezinta o problema de sanatate publica si au devenit in ultimii ani o prioritate pentru sistemele de sanatate, in special in tarile dezvoltate.

Expozitia este organizata de Sorin Neagu, bibliotecar, in cadrul Sectiei de Imprumut pentru Adulti si este deschisa publicului in perioada 4 – 19 februarie 2019.

 

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>