Published On: vin, feb. 8th, 2019

Dosare grele pentru furturi minore

La data de 7 februarie, politistii braileni, i-au depistat pe raza judetului pe 3 barbati banuiti ca ar fi sustras mai multe bunuri.

In cursul zilei de 7 februarie, ora 17:20, politisti din cadrul Sectiei 5 Politie Rurala Viziru l-au depistat in flagrant, in afara localitatii Coltea, pe un barbat, in varsta de 48 de ani, din comuna Rosiori, in timp ce transporta cu ajutorul unui vehicul cu tractiune animala, cantitatea de 65 de kg de porumb.

In urma verificarilor efectuate, politistii au constatat faptul ca braileanul ar fi sustras produsele agricole de pe terenul unei societati comerciale aflat in extravilanul satului Coltea.

Prejudiciul a fost recuperat, iar in cauza a fost intocmit dosar penal si se continua cercetarile sub aspectul savarsirii infractiunii de furt.

Tot ieri, in jurul orei 17:00, politisti din cadrul Biroului Ordine Publica i-au depistat pe strada Pictor Iosif Iser, din municipiu, pe doi tineri, cu varsta de 16 si 18 ani, in timp ce transportau cu ajutorul unui carucior mai multe panouri metalice.

Cu ocazia verificarilor efectuate, s-a stabilit ca panourile ar fi fost sustrase de cei doi tineri din incinta unui stadion sportiv de pe Calea Galati.

Bunurile au fost recuperate, iar in cauza a fost intocmit dosar penal si se continua cercetarile sub aspectul savarsirii infractiunii de furt calificat.

 

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>