Published On: mar, feb. 12th, 2019

Doi braileni prinsi la furat de motorina manati fiind de viciul jocurilor de noroc

Doi braileni si un buzoian au fost prinsi in dmineata zilei de 9 februarie cu 700 litri de motorina in masina, fara acte de provenienta, motorina sustrasa de la o societate din Cilibia, judetul Buzau. La volanul autoutilitarei era un brailean de 37 ani. Luati la intrebari de catre politia rurala Pogoanele cu privire la provenienta incarcaturii cei doi braileni nu au reusit sa dea o explicatie concreta, acestia fiind dusi la sectia de politie pentru interogare.

Ulterior s-a descoperit ca cei doi mai aveau un complice, un buzoian in varsta de 49 de ani, angajat la societatea pagubita. Ajunsi la destinatie acestia s-au intalnit cu persoana in cauza careia i-au achitat suma de 1800 lei pentru 680 litri de motorina. Angajatul stransese in timp aceasta cantitate de la utilajele din societate iar vineri noapte le-a predat-o cumparatorilor. Prejudiciul de 4000 lei a fost recuperat si predat societatii pagubite. In cauza s-a intocmit dosar penal pentru comiterea infractiunii de furt calificat pe numele celor trei hoti. Cei doi braileni erau clienti fideli ai jocurilor de noroc asa ca banii obtinuti din vanzarea motorinei trebuiau sa ajunga la “pacanele”.

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>