Published On: mar, feb. 26th, 2019

Cu un ITP fals un cetatean moldovean a pus in pericol siguranta in trafic

Politistii de frontiera din Punctul de Trecere a Frontierei Galati au depistat un barbat care a prezentat la controlul de frontiera un document fals pentru mijlocul de transport pe care il conducea.

La sfarsitul saptamanii trecute s-a prezentat pentru efectuarea formalitatilor necesare trecerii frontierei, cetateanul din R. Moldova,  C.S., in varsta de 19 de ani, care conducea un autoturism marca Audi, inmatriculat in Bulgaria.

La controlul de frontiera, existand suspiciuni cu privire la autenticitatea documentului care atesta efectuarea inspectiei tehnice periodice, prezentat la control pentru autoturismul in cauza, politistii de frontiera au efectuat verificari suplimentare, in urma carora au constatat ca acesta nu indeplineste conditiile de forma si fond ale unuia autentic, acesta fiind fals.

Cu privire la cele constatate, tanarul a declarat ca a imprumutat autoturismul de la unchiul sau si nu avea cunostinta despre faptul ca documentul prezentat la control nu este autentic.

In cauza, politistii de frontiera efectueaza cercetari sub aspectul savarsirii infractiunilor de fals material in inscrisuri oficiale si uz de fals, la finalizare fiind dispuse masurile legale care se impun.

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>