Published On: mar, feb. 5th, 2019

Cine va avea multi bani, conform Zodiacului Chinezesc

Anul Porcului de Pamant 2019 isi intra in drepturi de azi, 5 februarie

Anul Porcului de Pamant isi intra in drepturi absolute, incepand cu data de 5 februarie 2019! Mistretul este ultima zodie din horoscopul chinezesc. Astfel, se incheie un ciclu, iar finalul este unul in forta. Toate zodiile vor avea parte de un an bun, spornic, potrivit astrologilor chinezi.

Anul 2019 pune accentul pe stabilitatea financiara dobandita insa prin eforturi considerabile. Cine va munci, va avea si bani si prosperitate. Astrologii spun ca vom avea bani doar prin munca asidua si nu prin venituri nemeritate. De asemenea, zodiacul chinezesc anunta castiguri semnificative, direct proportionale cu eforturile depuse in acest sens.

Anul Porcului de Pamant 2019 vine cu belsug pentru toate zodiile

Cu totii vrem stabilitate financiara, insa in 2019 trebuie sa muncim mai mult pentru asta. Astrologii chinezi spun insa sa nu cadem in cealalta extrema! Asa ca nu trebuie sa exageram cu gandul la un castig mai mare, deoarece acesta nu va veni.

Veniturile din proiectele individuale se vor obtine destul de greu, de aceea este foarte important sa nu fortati lucrurile, caci acestea trebuie sa urmeze o cale fireasca, pentru ca, in cele din urma, sa va puteti bucura de castigul financiar mult asteptat.

Anul Porcului de Pamant 2019 aduce bunastare

In Anul Porcului de Pamant 2019 nu se fac economii, ci se satisfac micile placeri

Anul Mistretului de Pamant este un an al economiilor si al previziunii financiare. Cumpatarea trebuie sa fie cuvantul de ordine in acest an. Aveti grija la excesele de ordin financiar, la cheltuielile de anvergura si la investitiile pe termen lung! Anul acesta trebuie sa ne realizam placerile personale, dar nu trebuie sa exageram. Mai mult, se pare ca nici nu vom reusi sa economisim bani, dar ne vom putea face poftele cu resursele pe care le vom avea.

 

Fara imprumuturi in Anul Porcului de Pamant 2019

Astrologii chinezi spun ca anul 2019 nu este unul propice pentru imprumuturi, mai ales pe termen foarte lung. Este posibil ca imprumutul respectiv sa atarne ca o piatra de moara de economiile noastre pentru multi ani la rand. Porcul de Pamant este un animal mare, care deranjeaza lucrurile atunci cand trece el. Asadar, unele aspecte din viata dumneavoastra vor fi rascolite. S-ar putea sa vedeti exact care va sunt prietenii!

Sursa:stirimondene

 

 

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>