Published On: joi, feb. 14th, 2019

CFR Calatori celebreaza dragostea prin programul Drag-Oferta “Jumatate voi, jumatate noi!”

In luna iubirii, pentru zilele de 14 si 24 februarie 2019, CFR Calatori pune in vanzare bilete la jumatate de pret pentru indragostiti sau parteneri de calatorie cu trenul.

Prin Drag-Oferta “Jumatate voi, jumatate noi!”, reducerea este de 50% din tariful biletului intreg si se acorda la achizitionarea a doua bilete pentru acelasi tren, pe aceeasi ruta, in aceeasi zi.

Drag-Oferta pentru indragostiti este disponibila exclusiv la casele de bilete din statiile CFR, este valabila la anumite trenuri la clasa I si clasa a II-a, nu se cumuleaza cu alte oferte, iar tariful de rezervare a locului se achita integral pentru fiecare calator.

Inainte de efectuarea calatoriei, toti pasagerii sunt rugati sa se asigure ca au bilet, pentru evitarea taxarii suplimentare in tren corespunzatoare rangului de tren si zonei kilometrice si/sau suportarea costurilor amenzii conform reglementarilor in vigoare.

Pentru informatii actualizate despre circulatia trenurilor, calatorii sunt rugati sa consulte pagina de internet a companiei www.cfrcalatori.ro, sa contacteze numarul de telefon 021/9521 (pentru traficul intern) sau sa se adreseze personalului din statii.

 

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>