Published On: mie, feb. 20th, 2019

Braila se uneste cu Galatiul

George Simion, candidat independent la alegerile europarlamentare, a declarat la Braila ca urmatorul pol urban din Romania va fi in sud-estul tarii. Anuntul a fost facut in cadrul lansarii oficiale a candidaturii independente la alegerile europarlamentare in judetul Braila.

Simion promite alocarea de resurse, ca europarlamentar si din bugetul viitor al Uniunii Europene, pentru regiunea metropolitana a Dunarii de Jos.

Unirea este idealul nostru si credinta ca prin Unire vom dezvolta tara. Avem de infaptuit mai multe uniri si in Romania, iar una dintre acestea este cea dintre Galati si Braila. Chiar daca acest lucru nu este dorit de clasa politica din prezent, tematoare ca isi va pierde privilegiile, eu cred ca e singura cale de a reda stralucirea de odinioara acestei zone”, a declarat George Simion, candidat independent.

In acelasi context, Partidul local Braila Noua a semnat cu George Simion un protocol de sustinere. Consilierul local independent Lucian Caprariu a prezentat principalele obiective care vor fi realizate in baza parteneriatului incheiat.

Acordul de parteneriat prevede un program operational pentru Braila. Principalele obiective: activitati de elaborare de politici publice pentru instituirea unui program specific regiunii metropolitate Galati – Braila – Tulcea, realizarea proiectelor de infrastructura si activitati de lobby economic politic pentru atragerea fondurilor europene. Vom munci pentru acest lucru. Avem o lupta de dus si o vom duce impreuna cu George Simion”, a declarat consilierul local independent Lucian Caprariu.

La eveniment au participat Ionut Iancu, presedintele Actiunii 2012 – filiala Braila, istoricul Stefan Aftodor, presedintele Asociatiei Culturale Pro Basarabia si Bucovina – Braila, Ana Girip, oameni de cultura si alti unionisti din judetul Braila.

Sub sloganul „ROMANIA MARE IN EUROPA”, George Simion isi propune sa lupte in Parlamentul European pentru drepturile romanilor din Covasna si Harghita, pentru comunitatile istorice ale Romaniei si pentru Unirea cu Basarabia. De asemenea, Simion sustine ca in Parlamentul de la Bruxelles va fi o voce a romanilor de pretutindeni, nu a partidelor politice.

 

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>