Published On: joi, feb. 14th, 2019

Amenzi usturatoare pentru vanzatoarele de placeri

In perioada 05 – 12.02.2019, Politia Locala Braila a actionat pe raza Municipiului Braila, in conformitate cu competentele conferite de Legea nr.155/2010.

Pentru atragerea de persoane, sub orice forma, savarsita in localuri, parcuri, pe strazi sau in alte locuri publice in vederea practicarii de raporturi sexuale cu acestea spre a obtine foloase materiale, au fost depistate si sanctionate contraventional  2 persoane cu amenzi in valoare de 1000 lei.

Cetateana B.Cl.-A., in varsta de 18 ani, din oras Fetesti, jud.Ialomita a fost sanctionata cu amenda in valoare de 500 lei fiind depistata pe Sos. de Centura  in fata Gradinii Zoologice atragand persoane in vederea practicarii de raporturi sexuale.

M.B., in varsta de 18 ani, din sat/com.Viziru, jud.Braila amendata cu 500 lei  fiind depistata pe Sos.de Centura in fata Gradinii Zoologice atragand persoane in vederea practicarii de raporturi sexuale.

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>