Published On: lun, feb. 18th, 2019

Adolescent de 15 ani din Chiscani gasit fara viata in cada. Suspiciuni de intoxicatie cu monoxid de carbon

Moarte suspecta la Braila. Un adolescent de numai 15 ani a fost gasit mort in casa. Totul s-a petrecut duminica seara. Baiatul aflat la locuinta din Chiscani a intrat sa faca o baie si parintii l-au gasit la scurt timp fara viata. Fratele acestuia a crezut initial ca acesta a adormit in casa dar, adevarul era altul. Parintii au sunat imediat la numarul de urgenta 112 si a venit ambulanta, medicii constatand decesul. Politistii au intocmit dosar penal pentru ucidere din culpa si au dat startul anchetei, trupul neinsufletit al baiatului fiind transportat la Morga pentru efectuarea necropsiei. In urma realizarii investigatiilor, s-a stabilit ca baiatul decedat era foarte racit, el prezentand o pneumonie, avand si o amigdala inflamata, decesul survenind in urma unei insuficiente cardio-respiratorii. S-au prelevat probe si pentru a se stabili daca nu cumva este vorba despre o intoxicatie cu monoxid de carbon, in locuinta din Chiscani fiind montat un instant pe gaze care era folosit pentru incalzirea apei pentru baie.

Politistii au stabilit ca tanarul nu prezenta urme vizibile de violenta, iar medicul legist a stabilit ca nu a fost vorba despre vreo leziune care sa ii fi provocat moartea baiatului, ci a fost vorba despre afectiuni medicale.

 

 

 

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>