Published On: lun, feb. 11th, 2019

280 kg de peste confiscate la Faurei

La data de 10 februarie, politistii braileni l-au depistat in trafic pe un barbat din comuna Visani, in timp ce transporta peste 280 kg de peste fara documente.

La data de duminica, ora 11:00, politistii din cadrul Politiei Orasului Faurei l-au depistat, pe raza orasului Faurei, pe un barbat, in varsta de 54 de ani, din comuna Visani, in timp ce transporta cu un autoturism cantitatea de 280,5 kg de peste, speciile crap si novac.

In urma verificarilor efectuate, politistii au constatat ca acesta nu detine documente legale  de provienta pentru marfa transportata, in valoare de 5000 de lei. Aceasta a fost confiscata si predata, pe baza de proces-verbal, unei societati de profil, in vederea valorificarii.

Pe numele sau a fost intocmit dosar penal si se continua cercetarile sub aspectul savarsirii infractiunii de detinere, transport sau comercializare fara documente legale a pestelui.

 

 

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>