Published On: lun, feb. 11th, 2019

15 studenti ai Academiei de Politie “Alexandru Ioan Cuza” Bucuresti efectueaza stagiul de practica la Inspectoratul de Politie Judetean Braila

In perioada 11 februarie – 10 martie, 15 studenti ai Academiei de Politie “Alexandru Ioan Cuza” Bucuresti efectueaza stagiul de practica la Inspectoratul de Politie Judetean Braila.

Viitorii politisti isi vor desfasura activitatea la diferite servicii si compartimente din cadrul inspectoratului si la subunitati de politie, in functie de specializarile acestora, respectiv juridic, ordine si siguranta publica si politie rutiera.

Ofiterii Serviciului Resurse Umane le-au prezentat studentilor activitatile pe care urmeaza sa le desfasoare si le-au facut precizari cu privire la conduita pe care trebuie sa o adopte in aceasta perioada.

Fiecare student a fost repartizat in supravegherea unui tutore profesional, politist cu exeprienta, care are rolul de a indruma activitatea viitorului politist.

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>