Published On: mar, ian. 8th, 2019

Vin ninsorile in Romania!

Potrivit vremea.ro, miercuri va ninge pe arii extinse in jumatatea vestica a tarii, insa nu se vor inregistra cantitati importante de apa. Dupa orele pranzului precipitatii mixte isi vor face aparitia si in sud si est, cu precizarea ca in sud-estul extrem se vor semnala mai ales ploi. Izolat in Muntenia si Oltenia se vor depune pana la 4-6 centimetri de zapada. Vantul va sufla moderat spre tare in sud-est si slab, cel mult slab pana la moderat in celelalte regiuni. Temperaturile maxime vor fi incadrate in general intre -3 si 2 grade in Transilvania, Maramures, Banat si Crisana, 0-5 grade in Oltenia, Muntenia si Dobrogea si -2…3 grade in Moldova, cu cele mai ridicate valori asteptate a se inregistra in extremitatea sudica a regiunii.

Joi se vor semnala precipitatii predominant sub forma de ninsoare in majoritatea tarii noastre, insa acestea se vor retrage din jumatatea sudica dupa orele pranzului, local se mai pot depune pana la 5-10 centimetri de zapada, indeosebi in Moldova. Vantul va sufla moderat in est si sud-est si slab, cel mult slab pana la moderat in restul zonelor tarii. Maximele termice vor urca la pranz pana spre -3…2 grade in Transilvania, Maramures, Banat si Crisana (cu cele mai ridicate valori asteptate in vestul Banatului), 1-6 grade in Oltenia, Muntenia si Dobrogea si -3…2 grade in Moldova.

Vineri, temperaturile la Bucuresti se vor incadra intre 0 si – 6 grade Celesius si sunt anuntate ninsori. La munte, vineri vor fi temperaturi intre -3 si 10 grade Celsius, si va ninge doar pe perioada noptii. Vremea va fi asemanatoare si in weekend.

Comentarii

comentariu

About the Author