Published On: joi, ian. 24th, 2019

VIDEO / Petre Daea a bagat in ceata parlamentarii europeni: “Cormoranii in Romania fac baie in piscine”

“Cormoranii in Romania fac baie in piscine”, a povestit ministrul PSD al Agriculturii, Petre Daea, in Parlamentul European, unde a fost invitat in Comisia pentru pescuit pentru a prezenta prioritatile pe care Romania le are in domeniul pescuitului in mandatul presedintiei Consiliul Uniunii Europene.

“A pornit o prima intrebare de la un coleg, ingaduiti-mi sa va spun asa, care are acelasi nume ca si mine – Petre. Dar ce loc nu e placut in Romania! Bravo! Am intrat in sala cu un succes formidabil, bravo!, extrem de important, dar atat de necesar si atat de util pentru noi toti. Aveti sa stiti, va spun aici, un moment deosebit de important prin prezenta subsemnatului in acest consiliu, bravo! A se vedea populatia de cormorani. Cormoranii in Romania fac baie in piscine, nu se mai feresc de oameni, de pescari nici atat. Va multumesc pentru intrebari! Bravo!”, a spus Daea.

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>