Published On: joi, ian. 31st, 2019

Sunteti siguri ca stiti cum se spun povestile?

Stiati ca povestile nu sunt doar pentru copii? Ca ele fac parte zi de zi din viata noastra? Ca nu toate incep cu ” A fost odata ca niciodata…”, dar toate va fac populari in cercul de prieteni, colegi, cunostinte?

Sunteti siguri ca stiti cum se spun povestile?

Daca vreti sa aflati amanunte despre acest subiect, va asteptam la Biblioteca Judeteana “Panait Istrati” Braila cu un atelier nou-nout: “CUM SE SPUN POVESTILE? Atelier de storytelling pentru adulti”, organizat in date de 14, 19, 26 februarie si 12 martie. SE OFERA DIPLOME DE PARTICIPARE intr-un program european!

Locurile sunt limitate! Inscrierile se fac la Ludoteca bibliotecii, Piata Poligon nr 4.  Atelierul face parte din proiectul: Fabrica de Povesti: Proiect inter-generational, finantat prin programul ERASMUS+. Coordonator de proiect: dr. Eduard Claudiu BRAILEANU, sef serviciu “Relatii cu Publicul” in cadrul Bibliotecii.

 

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>