Published On: mar, ian. 29th, 2019

Spitalul Judetean Braila nu mai are nici macar ser fiziologic / Medicamentele esentiale pentru oamenii care fac infarct si AVC lipsesc si ele

Situatia de la Spitalul Judetean Braila devine tot mai grava, pe fondul unui management dezastruos sustinut fara rezerve de inca presedintele Consiliului Judetean Braila, Iulian Francisck Chiriac si a fostului prim-ministru Mihai Tudose, finul fratelui managerului spitalului dr. Delia Rasnoveanu.

Astazi dimineata, farmacia spitalului nu mai putea livra catre sectiile spitalului nici macar ser fiziologic, Ringer sau banala asipirina, esentiale pentru perfuzarea pacientilor. De asemenea, pacientii se afla intr-un pericol real, mai ales cei care au suferit de infarct sau de accident vascular cerebral, in spital nemaiexistand Manitol, Clopidogrel sau orice statina.

Incercarile repoterilor nostri de a lua legatura cu managerul sau directorul medical al spitalului nu au fost posibile deoarece numerele de telefon folosite sunt blocate automat de telefoanele dr. Rasnoveanu si dr. Neacsu Alina. De asemenea, presedintele Consiliului Judetean Braila, Iulian Fracisck Chiriac nu a putut fi contactat.

“Situatia de la spital este foarte grava. Nu este prima data cand se intampla acest lucru. Din nefericire, nici macar eu, in calitate de consilier judetean si membru al Comisiei pentru Sanatate din cadrul Consiliului Judetean Braila nu pot lua legatura cu managerul, directorul medical sau presedintele CJ, pentru ca mi-au blocat numarul de telefon. posibil, daca mi-ar fi raspuns, m-ar fi mintit ca de fiecare data ca nu sunt probleme. Aici nu mai este vorba de prostie si nesimtire ci de punerea in pericol a vietii brailenilor internati sau care vor fi internati in spital. Medicii au ajuns sa foloseasca medicamente oferite de catre apartinatorii brailenilor care au murit in spital, medicamente cumparate de la farmaciile din oras si care au rams nefolosite in urma decesului bolnavilor. Acest lucru este ilegal, dar cum ar putea medicii privind cum se sting pacientii sub ochii lor?”, a declarat Stefan Catalin Iordache, consilier judetean.

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>