Published On: vin, ian. 18th, 2019

Prins la volanul unui autoturism fara permis de conducere

Politistii de frontiera din cadrul  Sectorului Politiei de Frontiera Foltesti efectueaza cercetari cu privire la un barbat depistat in trafic, la volanul unui autoturism, desi nu detinea permis de conducere.

Pe timpul desfasurarii unei misiuni specifice de supraveghere si control in zona de competenta, un echipaj al politiei de frontiera din cadrul Sectorului Politiei de Frontiera Foltesti-I.T.P.F. Iasi a oprit pentru control, pe raza localitatii de frontiera Frumusita-jud. Galati, un autoturism marca Mercedes- Benz, inmatriculat in Romania, condus de cetateanul roman, Renato L., in varsta de 33 de ani, domiciliat pe raza judetului Galati.

Cu ocazia efectuarii controlului, conducatorul auto nu a putut prezenta permisul de conducere, fapt pentru care politistii de frontiera au efectuat verificari suplimentare, in urma carora au constatat ca barbatul nu a obtinut niciodata dreptul de a conduce autovehicule.

In cauza se efectueaza cercetari sub aspectul savarsirii infractiunii de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de catre o persoana care nu poseda permis de conducere.

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>