Published On: mar, ian. 8th, 2019

In urma activitatilor politistilor de la rutiera in perioada 03 – 06 ianuarie  au fost constatate 399 de abateri la regimul rutier

Politistii rutieri au actionat si saptamana aceasta pentru salvarea de vieti si prevenirea accidentelor rutiere grave.

In urma activitatilor din teren, au fost constatate peste 390 de abateri de la legislatia rutiera si au fost retinute 22 de permise si certificate de inmatriculare.

In perioada 03 – 06 ianuarie , politistii rutieri din cadrul Inspectoratului de Politie Judetean Braila au actionat pe arterele rutiere din municipiu si judet pentru combaterea producerii accidentelor rutiere grave, precum si pentru constatarea de contraventii si infractiuni rutiere.

In urma activitatilor, au fost constatate 399 de abateri la regimul rutier si au fost retinute in vederea suspendarii exercitarii dreptului de a conduce 16 permise de conducere auto.

De asemenea, pentru neregulile constatate la autovehicule, politistii au retras 6 certificate de inmatriculare.

La data de 07.01.2019, politisti din cadrul Postului de Politie Comunal Tufesti l-au oprit in trafic pe un consatean, in varsta de 47 de ani, in timp ce conducea un vehicul pe raza localitatii de domiciliu.

Soferul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultand ca avea in aerul expirat o imbibatie alcoolica de 0,65 mg/l, acesta fiind condus la spital pentru recoltarea unor probe biologice de sange, in vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

In cauza a fost intocmit dosar penal si se continua cercetarile sub aspectul savarsirii infractiunii de conducere a unui vehicul pe drumurile publice sub influenta bauturilor alcoolice.

 

 

Comentarii

comentariu

About the Author