Published On: mar, ian. 29th, 2019

Ilie Nastase a fost “retrogradat” / Eroare uriasa comisa de Primaria Capitalei

O brosura editata de Primaria Capitalei, institutie condusa de Gabriela Firea (PSD), contine o greseala de proportii. In respectiva brosura, intitulata “O suta de personalitati bucurestene”, Ilie Nastase apare descris astfel: “Este un fost jucator profesionist de tenis de câmp. A fost numarul 2 mondial de doua ori”. Eroarea este nepermisa, in conditiile in care “Nasty” nu doar ca a fost lider mondial, dar a fost chiar primul numar 1 ATP de când exista ierarhia computerizata.

In cartea intitulata “O suta de personalitati bucurestene”, printre personalitatile omagiate de brosura ce are pe coperta sigla Primariei Capitalei se numara Mircea Eliade, Tudor Arghezi, Nicolae Balcescu, Dinu Lipatti, Henri Coanda si “medicul, scriitorul si omul politic” Nicolae Bacalbasa, deputat PSD.

Brosura a fost impartita turistilor straini veniti weekend-ul trecuta la Arcul de Trimpf.

In replica Ilie Nastase a declarat “E adevarat, am fost si numarul 2 mondial, prin 1974 sau 1975. Ca sa ajungi numarul 1 trebuie sa treci si pe la numarul 2. Dar, am fost si numarul 1. Mai mult de atât nu se poate. Poate cei de la Primarie cred ca a fi numarul 2 e maximum! Era mai nasol daca ma prezentau invers: adica sa fi fost doar numarul 2, iar ei sa ma prezinte ca fost numar 1. Mai multe n-am ce sa spun. Eu nu ma supar, ei trebuie sa se supere, pentru ca fac astfel de greseli….Ma mut in Constanta. Imi schimb buletinul, serios! Poate si candidez la Primarie. Uite, chiar acum plec spre Constanta.”

Sursa foto: libertatea.ro

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>