Published On: lun, ian. 14th, 2019

“Ganduri de acasa”

Vineri 18 ianuarie 2019,ora 17.01 la Sectia de Etnografie a Muzeului Brailei “Carol I”, iubitorii de frumos sunt invitati la vernisajul Expozitiei de arta naiva “Ganduri de acasa” a pictoritei  RUXANDA CIUPERCA -RUXY.

Nascuta la 16 ianuarie 1951 la Braila,artista a debutat in arta naiva din anul 2017 si este membra a Uniunii de Creatie Artistica din Romania – Sucursala Braila.

Participa la expozitii de grup in Pitesti,Bacau,Iasi,Botosani,Braila,iar lucrarile se gasesc in colectii particulare din tara si strainatate,in revistele de cultura,albume,cataloage si plianturi.

“Regasim in pictura naiva o mare varietate a temelor abordate,precum : cotidianul,alegoria scenelor din viata de zi cu zi,ce largesc orizontul vast al artei naive.

Case taranesti,oameni,campuri,livezi,muncile din mediul rural,toate acestea beneficiaza de dragostea ei sincera,iar prin stilul,sensibilitatea si subiectele sarcastice cu iz de umor,o amplaseaza ca un artist universal contemporan.” a precizat Dumitru Stefanescu- STEF,Presedintele UCA-Braila.

Comentarii

comentariu

About the Author