Published On: mar, ian. 8th, 2019

EXCLUSIVITATE / Un grup de militari si revolutionari au vrut sa-l puna pe Anton Lungu seful revolutiei brailene

Infobraila a intrat in posesia mai multor probe zdrobitoare care arata ca brailenii decedati in decembrie 1989 si-ar fi jertfit viata degeaba! Studiate cu atentie de catre reporterii nostri, probele arata ca factori importanti din Armata dar si dintre “revolutionari” au dorit sa-l inscauneze pe fostul prim-secretar de atunci, comunistul Anton Lungu, drept reprezentant al revolutionarilor. mai mult, proble intrate de curand in posesia redactiei noastre arata ca nici nu poate fi vorba ca revolutionarii recunoscuti si recompensati de noua putere politica din Romania sa merite acest lucru.

In zilele urmatoare va vom prezenta inscrisuri, fotografii si, in exclusivitate, probe video! Veti vedea ca multi dintre “revolutionarii” pe care i-am cinstit si recompensat nu sunt altceva decat niste papusi ale sistemului comunist. Veti vedea cum “revolutia” a fost coordonata de fosti politruci, iar “armata” a oferit carne de tun pentru baia de sange pe care grupuri de interese straine Romaniei au fost interesate sa creeze “teroristi”.

Ca interlopi si politicieni au ajuns sa fie “reprezentantii” nostri este “meritul” organelor de Securitate si partid. Adevaratii revolutionari au fost uitati de Dumnezeu, iar cei multi dintre ei nu se mai afla printre noi. Stefan Catalin Iordache a oferit o suma importanta pentru imaginile originale, care arata adevarul. Nici urma de interlopi si politicieni  slinosi nu se afla in aceste imagini. Culmea, ca un amanunt in avanpremiera, veti vedea supusenia unor asa-zisi “revolutionari” fata de puterea comunista. Aceste jeguri vor fi deconspirate in Infobraila.

Stati cu ochii pe noi!

Comentarii

comentariu

About the Author