Published On: vin, ian. 25th, 2019

Drumul care leaga Braila de Buzau este inchis circulatiei / Zboruri anulate de pe Otopeni

In judetul Buzau, din cauza poleiului de pe carosabil, circulatia rutiera pe DN2B este intrerupta pe tronsonul Buzau – limita cu judetul Braila. De asemenea, pe DN2C, pe tronsonul Costesti – limita cu judetul Ialomita, este instituita restrictie de tonaj (7,5 tone).  In judetul Buzau, trei accidente s-au produs, pe o portiune de doar 500 de metri, pe DN2 – E85, intre Oreavu si Posta Calnau.

Pe toate drumurile nationale din judetul Braila actioneaza 27 de utilaje ale Sectiei Drumuri Nationale (SDN) Braila, iar pe drumurile judetene se actioneaza cu 6 sararite și doua wolle.

De asemenea, DN 1D este inchis intre Urlati (Prahova) si Urziceni (Ialomita), DN 2B (C.A. Rosetti – Vizireni, judetul Buzau), DN 2C (Costesti, judetul Buzau – Slobozia, judetul Ialomita) si DN 67C (Novaci – Ranca, judetul Gorj).

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Politiei Romane informeaza ca in judetul Tulcea, traficul rutier pe DN22D s-a reluat, in conditii de iarna. Din cauza poleiului de pe carosabil, circulatia fusese intrerupta pe ambele sensuri pe tronsonul kilometric 28 – 55, intre localitatile Horia si Ciucurova.

Un incident rutier de pe DN 1 (E60) (o autilitara rasturnata pe carosabil din cauza neadaptarii vitezei la carosabilul alunecos) a dus la oprirea circulatiei pe ambele sensuri, intre localitatile Saula si Izvorul Crisului, judetul Cluj.

Circulatia pe sensul Bucuresti Alexandria (DN 6) este intrerupta la kilometrul 13, pe raza localitatii Bragadiru, din cauza unui accident rutier cu victime. Traficul a fost deviat pe o strada laterala. Pe Autostrada A2  Bucuresti Constanta, traficul este oprit de la kilometrul 10+500 de metri pana la 106 (Drajna Noua), din cauza poleiului.

Ploaia inghetata si poleiul perturba activitatea si pe aeroportul din Otopeni.

Multe zboruri au intarzieri sau chiar sunt anulate.

Conditiile meteo ingrueneaza manevrele de degivrare.

Au fost anulate cursele de la Barcelona si Londra (ale companiei Wizz Air), si curse de la Suceava, Baia Mare, Timisoara si Chisinau.

Intarzieri au, totodata, doua curse de la Beirut si Aman.

La plecari – un zbor Lufthansa, care trebuie sa ajunga la Munchen, nu a decolat.

Alte doua zboruri ale Wizz Air spre Charleroi si Londra au intarzieri.

Avioanele sunt acoperite cu un strat gros de gheata, iar degivrarea lor dureaza, explica Valentin Iordache, purtatorul de cuvant al Companiei Nationale Aeroporturi Bucuresti.

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>