Published On: lun, ian. 28th, 2019

Doi mici tenismeni romani vor reprezenta orasul italian Bologna la un important turneu de tenis

Share This
Tags

Motiv de mandrie pentru Romania. Doi copii romani vor reprezenta Bologna la turneul de tenis Cupa Provinciilor, categoria U9.

Cei doi pusti, Sofia Cadar si Riccardo Pastrav au fost selectionati, in decembrie, la adunarea provinciilor unde s-au antrenat timp de aproximativ doua luni sub indrumarea a doi mari antrenori italieni, Paolo Mingori si Francesca Lubiani.

Ulterior, antrenorii au desemnat copiii care vor reprezenta echipa provinciei Bologna la turneul “Coppa delle Provincie”, categoriile under 8, under 9 si under 10, si pentru prima oara, la categoria under 9 (copii nascuti dupa 2010) au fost alesi doi romani.

Micutii tenismeni au inregistrat deja cateva victorii in grupa din care fac parte.

Sofia Cadar s-a nascut la Bologna, are 9 ani si practica tenisul de la varsta de 4 ani si jumatate la circolo Tennis Medicina. La sfarsitul lunii decembrie a reusit sa treaca de competitiile de la categoriile under 9 si under 10, calificandu-se pe tabloul principal al prestigiosului turneu cu participare internationala, care s-a desfasurat la Roma, “Lemon Bowl”, 2019 si isi doreste sa o ajunga pe Simona Halep.

Sofia munceste din greu, chiar si in vacantele de vara cand merge la bunicii ei din Constanta, antrenandu-se la clubul de unde s-a ridicat si marea campioana.

Riccardo Pastrav este tot din Constanta, are 8 ani jumate si a castigat mai toate turneele de minitenis la care a participat, atat la simplu cat si la dublu, in Italia si in Romania .

Vrea sa devina numarul unu in lume la fel ca si idolul sau, jucatorul sarb Novak Djokovic. Se antreneaza in fiecare zi, iar din luna septembrie a anului trecut, tanarul roman a fost selectionat la grupa de profesionisti.

 

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>