Published On: vin, ian. 18th, 2019

Cine ne da in judecata. Cine ne judeca. Niste ipocriti / Niste prosti!

Nu demult, am aflat cu surprindere ca sunt chemat in judecata de o familie de doctori, conform actelor de studii, unele de la institutii private de renume. Suparati nevoie mare ca am permis reporterilor Infobraila sa scrie despre neregulile de la Maternitatea Braila, mai precis Corpul D al Spitalului Judetean de Urgenta Braila, si ca am facut public numarul de telefon al sefei Sectiei de neurologie ale aceluiasi prestigios spital, am fost actionati in instanta.

Mai mult, famiglia conducatoare a medicinei brailene, pe numele ei Tovarnac si tovarasa, a facut si o plangere pentru amenintare la Politie. Nu a mai fost nevoie ca putoiul pus sa “instrumenteze” cazul sa-si consume neuronul, ca plangerea a fost retrasa. Dar procesul civil a ramas pe rol. Si, cica, se judeca!

Intre timp, o judecatoare cunoscuta, purtator de cuvant al judecatorilor braileni, se va ocupa de procesele cu  Infobraila. Numele ei: Boldeanu. Sotia doctorului Boldeanu, inventatorul de retete false din dosarul farmaciei sotiei interlopului Sgarcitu.

Ma gandesc ca daca, in pat macar, i-ar fi soptit lu’ barbatsu’ ca ce face e penal ar fi fost util. N-a fost sa fie. Nu stim din vina cui!

Eu bine, judecatoare care nu l-a putut feri de “penal” pe barbatsu’ a fost trasa de computer sa judece procese in care este implicata Infobraila. Doamne fereste, sa nu credeti cumva ca ne temem ca doamna nu ne va judeca in limita legii si a propriei constiinte! Ce ne intriga este sa stim ce dracu de constiinta are fiinta asta care nici macar pe ala cu care dormea in pat nu l-a dibuit ca e un penal de doi lei vandut interlopilor?

Stam si ne intrebam: cine ne da in judecata, cine ne judeca? Ar putea fi de acelasi calibru?! Pana sa aflam raspunsul la aceasta intrebare, punem si noi niste intrebari nevinovate:

  1. A stiut judecatoarea Boldeanu ca barbatsu’ eu un tip predispus la comiterea de infractiuni?
  2. Daca a stiut, ce a facut?
  3. S-a intrebat de unde dracu castiga doctorul Boldeanu un purcoi de bani?
  4. Tinand cont ca si procesul cu familia doctorilor Tovarnac va fi judecata tot de doamna Boldeanu, credeti ca ar putea fi vreo legatura intre familiile acestora?
  5. Ar putea fi o legatura intre protejatii penalului Dan Nica, vezi familia Tovarnac, si familia Boldeanu, formata dintr-un judecator si un infractor?
  6. Daca da, care ar fi acesta legatura? O fi tot Ahmeya?
  7. Are vreo legatura in aceasta afacere Gheorghe Bunea Stancu, mentorul Lucianei Boboc, fosta sefa a CJAS, care a transformat ideea infractionala a Ahmeya si a doctorilor corupti intr-o fabrica de bani?
  8. Episodul in care Luciana Boboc ia bataie la mall de la un interlop cunoscut are vreo legatura cu decontarea banilor pe retete fictive?
  9. Cum dracu se mai poate da judecatoarea Boldeanu drept corecta in cazul Infobraila, cand ziarul a scris despre infractiunile sotului ei?

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>