Published On: mie, dec. 19th, 2018

Tanarul din Gabrielescu se afla pe arest pentru talharie calificata

In ziua de 17 decembrie , politistii l-au incarcerat pe un tanar, in varsta de 20 de ani, pe numele acestuia fiind emis un madat de arestare preventiva pentru talharie calificata.

Politistii din cadrul Sectiei 4 Politie Rurala Ianca l-au incarcerat, pentru 30 de zile, pe un tanar, in varsta de 20 de ani, satul Constantin Gabrielescu, comuna Bordei Verde, banuit de comiterea infractiunii de talharie calificata.

In fapt, la data de 14 decembrie a.c., politistii au fost sesizati cu privire la faptul ca in seara de 13.12.2018. in jurul orei 18:00, o persoana necunoscuta ar fi patruns, fara drept, in imobilulul unui localnic, in varsta de 95 de ani, avand asupra sa un levier, si, prin folosirea de violente si amenintari, l-ar fi deposedat pe acesta de suma de 2.940 de lei.

In urma cercetarilor efectuate, in cursul aceleiasi zile, politistii l-au identificat pe tanarul banuit de comiterea faptei si au recuperat partial prejudiciul, repectiv suma de 2.230 de lei.

In cauza s-a intocmit dosar penal pentru talharie calificata, iar in ziua de 16.12.2018, tanarul a fost retinut pentru 24 de ore.

Banuitul a fost  prezentat instantei, care a emis fata de acesta mandat de arestare preventiva pentru savarsirea infractiunii de talharie calificata, fiind incarcerat in Centrul de Retinere si Arestare Preventiva al Inspectoratului de Politie Judetean Braila.

 

Comentarii

comentariu

About the Author