Published On: joi, dec. 20th, 2018

McDonald’s din Braila si-a deschis portile pentru public

Inca de la primele “semne” date,  ca in Braila se va deschide McDonald’s, brailenii au parut foarte incantati de aceasta idee.

Desi comentariile internautilor au fost si pro dar si contra, majoritatea isi doreau acest restaurant, tocmai pentru ca, trebuia sa mearga in orasul vecin, la Galati ca sa ajunga la Mc Donald’s .

„Suntem incantati sa vedem ca intre McDonald’s si Braila incepe o relatie noua, de lunga durata. Este o comunitate din care ne-am dorit sa facem parte la fel de mult precum stim ca si-au dorit si ei sa fim aici. Suntem aici dupa o investitie importanta si ne dorim sa devenim un partener de incredere pentru comunitate. Cu noul restaurant din Braila, McDonald’s isi mareste familia de angajati cu o echipa locala de 70 de oameni, iar recrutarile continua, deoarece avem mereu o usa deschisa pentru cei ambitiosi,” a declarat Daniel Boaje, Director General Premier Restaurants Romania, pentru InfoBraila.

Despre McDonald’s in Romania

Incepand cu anul 2016, McDonald’s este parte a companiei Premier Capital, partenerul pentru dezvoltare a restaurantelor McDonald’s din Estonia, Grecia, Letonia, Lituania si Malta. Premier Capital plc opereaza 142 de restaurante in locatii importante, mai mult de jumatate dintre ele avand McDrive si numeroase cafenele McCafé. In Romania, McDonald’s este lider al pietei restaurantelor, cu 76 de restaurante in 23 de orase. Pana in prezent, compania a investit peste 800 de milioane de lei in Romania, are 5.000 de angajati si primeste zilnic peste 200.000 clienti. In 2017 a fost desemnat cel mai bun angajator pentru al patrulea an consecutiv, conform AON Romania.

Comentarii

comentariu

About the Author