Published On: mar, dec. 18th, 2018

Gheorghe Bunea Stancu s-a tinut de cuvant: Simona Draghincescu este sefa la Lacu Belimea!

Sa mai zica cineva ca PSD-eu’ nu-si tine cuvantu’. Si nu de la vreun Misu Tudose, ci de la GB Stancu in direct si in reluare. Inainte sa va zic cum GBS-eu’ si-a tinut cuvantu, sa va zic o poveste.

Afara ploua. Dupa cum stiti, raul, ramul si ploia l-a facut pe Bunelu presedinte, ca doar nu era sa-l aresteze cand descaraca saci in port.

Ei bine, statea Stancu la palavre cu doi securisti, sereisti sau ce dracu vor fi fost ei, cand Iordache, ala de-l facu pe gebeseu din nou presedinte fu invitat la cina cea de taina, sau in limbajul poetului judetean, “la locul faptei”. Gebeseul se cam supara ca Iordache nu prea dadea doi bani pe fraierii aia doi imbrcati in costum si inceheiati la gaica. Chioru’ stia ca aia doi era “mari securisti”, vajnici aparatori ai popotei, unul. si ai portii, alalalt.

In timp ce GBS vea o “Curtea regala”, ca dor pesedistii au ce au cu monarhia doar cand apar la televizor, a aparut si Misu Tudose.

Daca Iordache radea singur ca GBS bea cu doi tablagii de la SRI, Tudose cum ii vazu, cum ii lua la rost zicandu-le pe nume. Bine, acum nu stiu de unde Misu, fost amploiat la Farex SA, ii stia pe aia doi, dar sigur incepuse sa miroasa a cacatul din pantalonii la dunga ai alora.

Ce se deduce de aici? Ca atat Tudose cat si Iordache stiau cu cine bea GBS, motiv pentru care amandoi au fost de acord ca sefu de la popota si sefu de la poarta nu au ce sa-i spuna baronului. Povestea se termina apoteotic cu aia doi plecand in viteza.

Sa revenim. Dupa ce alea doua panarame sereiste au plecat, GBS a ajuns la concluzia ca si-a luat teapa ani de zile de la niste neica nimeni din SRI. Si a fost dus pe brate de astia doi catre functia de presedinte, ca daca aduni manevrele lu’ Misu cu tehnica lui Iordache, alias “Chioru'”, plus banii lui GBS poti sa castigi alegerile de la sef de trib in Groenlanda pana unde vrea muschii tai. ma rog, asa cica a castigat Stancu alegerile. Plus niste baieti si fete ale caror nume nu vor fi stiute niciodata!Vanzandu-se GBS din nou in fruntea clasamentului, s-a apucat sa vada ci ce dracu se intampla in jurul lui. Nu mica-i fu mirarea cand vazu la el in carciuma pe Simona si Mihai Draghincescu luand masa, fix in timpul campaniei electorale! Bine, aia doi nu venisera sa-i dea incasarile peste cap lui Stancu, ci ca “doamna de fier vechi” sa-i bage o limba… in urechea actualului si viitorului presedinte!

Asa s-a trezit la masa cu Simona Draghincescu. Aia si-a oferit serviciile cu conditia sa faca GBS o directie de distractie in cadrul CJ si s-o puna pe ea sefa. Stancu a zis da, deci promisiune electorala, da?

Dupa ce Misu si-a retras trupele ostile si Iordache l-a invat ce si cum, GBS a castigat alegerile de unul singur, ca cine dracu’ sa-l contrazica pe baiatul amarat din Tichilesti ajuns boss?

Ce a facut Stancu pentru electorat stim, dar pe Simona nu a uitat-o. Nu! sa nu credeti vreun moment ca GBS uita de promisiuni, mai ales cand la mijloc este cea mai tare femeie de afaceri dubioase cu statul din ultimii 30 de ani de la Braila. A pus-o! Da! A pus-o ce a vrut ea. N-a putut s-o puna la sefa la Lacul Belina, ca era a lu’ Dragnea, dar la lacu Belimea a pus-o! Si ea n-a uitat! I-a belit pe toti pentru cauza PSD, ca sangele apa nu se face!

Comentarii

comentariu

About the Author

-

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>