Published On: mie, dec. 12th, 2018

Boboc se antreneaza sa zboare in bataia pustii lui Marean / Nea Vasile, un judet intreg va face chimioterapie, dupa ce nu vei mai fi!

Nea vasile, sa stii ca daca ai o meserie liberala nu esti si liberal. Bine, cei care te cunosc, stiu ca nu esti. De cand te stii, ai fost in aripa “liberala” a PSD, ce dracu’, ca doar in Dumnezeu nu ai incredere, chiar daca ai fost in tot felul de comitete si comitii bisericesti.

Ce-mi place, ca esti jucator, ca nu te-ncurci cu toate culorile. Rosu peste tot e deviza ta!

Dupa ce i-ai dat cu magiun pe clanta lu’ Carligea, care poate asa a invatat ca nu numai ca trebuie sa dai ci si cui sa dai, acum te pregatesti sa ni-l servesti pe Marean din nou primar! Hai, ca s-au rezolvat toate, Tancradu’ a revenit la locul lui, ca doar n-ai plans la masa cu Stancic si cu Iordache degeaba. Mai tii minte, baba plnagacioasa, cand iti pisau ochii ca esti si matale bunic? Esti bun de dat exemplu, ca meritai sa fii strivit ca un gandac imputit de bucatarie atunci! Da’ te-ai scos, bravo tie! Ce pot sa-ti zic este ca ticalosul ala de-i sogor cu Simi te-a mintit cand a zis ca nu merg camerele video! Aici, ce sa zic, nu te mai felicit, da’ imi explic revenirea in forta a asfalatorului natiunii…

Esti ca un latel d-ala pe care-l gasesti in gene, dupa ce esti ras ca-n palma pe tot corpul. Gazu’ si alifia nu te doboara. Nea vasile, da’ cu timpu’ ce faci? Tic-tac, tic-tac…

Te-ai gandit vreodata, nea Vasile, ca esti mai periculos ca canceru’? Ca un judet intreg va face chimioterapie dupa ce nu vei mai fi? Sa nu dea Dumnezeu sa te superi iar, ca cine stie ce incercari iti da iar! Pacea fie cu tine!

Revenind la zilele noastre, vad cum te chinui sa joci iar “rosu peste tot”, ca sangele si actiunile pe care le-ai avut prin interpusi la firma lui Gheorghe Bunea Stancu apa nu se fac! Daca citesti randurile astea, poate ii explici si lui Paul Vasilache cum vroiati sa-l lasati fara spatiu, golanasilor!  Paul e baiat destept, ceea ce nu se poate spune despre bobocul de candidat pe care vrei sa-l impingi in fata! Stiu de ce o faci, ca-ti place sa fie lucrurile aranjate, deci, din nou, felicitari! Cat timp ai prosti la dispozitie, iti va merge bine! Si daca aia nu sunt prosti, ai grija matale sa le dai la oase, sau la buci, asa cum le dadeai, tot prin interpusi, cu pulanul, alora de la agentiile imobiliare care nu plateau la timp! Hopa, nea Vasile, nu te enerva si nu-ti suna avocatii si martorii de doi lei care sa spuna ca a dat diareea peste matale cand ai citit. Nu de alta, da-ti dau cu inregistrarea peste muie de-ti sar mucii odata cu mustata aia ala Dragnea!

Cum ziceam, pune-l pe Boboc sa candideze, ca oricum e mai prost ca Marean. Si, stii matale, nici Misu Tudose nu o sa se prinda ca il pacalesti si ca esti cu el, ca si asta-i cum stim toti: ‘nalt cat bradu’, prost cat gardu’!

Stiu, da, chiar stiu, m-am lins pe bot de juma’ de porc si sase sticle cu vin, da’ ai grija matale sa le redistribui la ziaristii care merita, nu hahalere, gandaci si alcoolici!

Vreau sa te rog ceva si imi dau cuvantul de onoare ca ma tin de cuvant. Daca dai toti porcii si banii pregatiti pentru presa la copiii sarmani scriu un articol laudativ, unul bun, nu ca ala in care ai impuscat o caprioara, fiti-ar sufletul al dracului, in perioada interzisa! Cu o conditie: dupa ce le dai sa manance, nu-i vinzi, da?

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>