Published On: mar, dec. 18th, 2018

Beatrice Olaru prima femeie care castiga Exatlonul

Beatrice Olaru este numele cel mai cautat in aceste momente pe Internet si asta pentru ca este prima femeie care castiga Exatlonul, una din cele mai dure batalii sportive televizate.

Beatrice Olaru, castigatoarea Exatlon: „Aveam senzatia ca am picioarele legate, nu puteam sa alerg”

Beatrice nu a avut o copilarie usoara. A crescut fara tata, iar mama ei a fost persoana care a ajutat-o tot timpul, cea care i-a dat aripi, cea care a invatat-o cum trebuie sa razbeasca in viata.

„Am avut o copilarie si o adolescenta foarte bine organizate, nu aveam niciodata timp de pierdut pentru ca, pe langa scoala erau antrenamentele, deplasarile si cantonamentele. Sportul de performanta m-a calit si m-a responsabilizat.

M-a facut sa fiu raspunzatoare pentru actiunile mele si sa realizez faptul ca uneori o greseala nu ma poate costa doar pe mine, ci poate costa o intreaga echipa”, a spus Beatrice cu putin timp inainte sa plece in Republica Dominicana, conform wowbiz.ro.

„Sportul m-a ajutat sa ma descopar, sa stiu cine sunt si ce pot, m-a invatat sa fiu corecta si incontinuu a cerut mai mult si mai bine de la mine. M-a invatat ca doar educandu-te poti trai un stil de viata prin care trupul si spiritul tau sa fie implinite si linistite”, a mai spus invingatoarea Exatlon.

„Le multumesc ca au fost alaturi de noi, de toti. Si de Razboinici si de Faimosi. Proiectul Exatlon este unul de care, cred eu, Romania are nevoie. Cred ca atat cei mici cat si cei mari au de invatat ceva din ce se intampla in aceasta emisiune.

Vreau sa le multumesc ca au fost alaturi de noi. Inca nu pot sa-mi imaginez ce se intampla acasa pentru ca am fost rupti de ce se intampla acolo.

Stiu ca sunt foarte multi oameni care s-au uitat la noi si vreau sa le multumesc din suflet si abia astept sa ma conectez cu ei. Va multumesc din suflet ca ne-ati urmarit si va pup”, este mesajul transmis de Betty fanilor ei.

 

Comentarii

comentariu

About the Author