Published On: Dum, nov. 11th, 2018

VIDEO Atac terorist sau neputinta politieneasca? / “Trebuie sa curga sange in tara asta”, a strigat descreieratul care a injunghiat un om, a lovit doi pietoni si s-a napustit cu masina intr-un Mall din Braila, unde a mai ranit sapte oameni

Zumzetul caracteritic mall-ului brailean a fost spart astazi de mai multe zgomote puternice si vaietele ranitilor. Sub ochii uluiti ale celor prezenti se desfasurau scene de groaza asemanatoare cu atentatele din Vestul Europei. Soferul a fost oprit in cele din urma de doi braileni prezenti la fata locului, dar acesta racnea cat putea : “Trebuie sa curga sange in tara asta!”

In timp ce la fata locului soseau mai multe masini ale SAJ si Politiei, se contura filmul evenimentelor, asa cum a fost prezentat de Biroul de Presa al IPJ Braila. Un tanar de 20 ani, in timp ce testa o masina pe care dorea sa o cumpere, il injunghie pe proprietar, undeva in zona localitatii Cazasu, pleaca pe Soseaua de Centura a Municipiului Braila, iar in zona Gradinii zoologice loveste doi pietoni aflati pe marginea drumului, dar isi continua cursa nebuneasca catre iesirea din Braila, unde decide sa intre la mall, moment in care accelereaza nebuneste si se napusteste spre intrare si raneste alte sapte persoane. Este momentul in care este prins de doi martori, iar el striga continuu “Trebuie sa curga sange in tara asta”.

Asteptam inca reactiile anchetatorilor, dar ne intrebam de ce suntem in aceasta situatie, mai ales ca inca nu s-au stins ecourile unui alt eveniment, cand un nemernic a intrat in plin intr-o statie de autobuz si a ucis mai multe persoane. La prima vedere pare a fi gestul unui drogat/beat/nebun care are permis de conducere si care “o facea pe interlopul” injunghiind pe cineva si furandu-i masina. Acest scenariu se potriveste cu cele intamplate, mai putin cu ce striga acesta atunci cand a fost capturat: “Trebuie sa curga sange in tara asta”. Si aici putem avea dubii ca, drogat/beat/nebun fiind sceleratul a strigat si el ceva la “moda”, insa exista si ipoteza, ce-i drept cu foarte putine sanse sa fie reala, ca sa fi asistat la un atac terorist! Prin urmare, un punct de vedere documentat atat al dezamagitoarei a Politii brailene, cu exceptia exceptionalului Birou de Presa, care habar nu mai are ce se intampla in lumea interlopa si-si consuma timpul pe fleacuri “politice” cat si al Serviciului Roman de Informatii ar fi binevenite, poate si pentru a spera ca inca mai putem circula in siguranta macar la mall, ca despre cartierele marginase nu vedem cine din “Militie” ar putea avea obrazul atat de gros incat sa sustina ca este in regula!

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>