Published On: joi, nov. 22nd, 2018

Trilema lui mISUS: VV+1/3>Dragnea?

Ieri, iluziile unui grup anacronic s-au spart. “Piticul” s-a dus sa asfalteze fara licitatie drumul spre iad. A luat cu el si ultima speranta ca tot ce misca in judetul asta mirosind a pesti va fi sub controlul unui grup care avea ca punct geometric un fost sediu de firma de gunoaie. Trecerea lui in lumea celor drepti la orizontala s-a lasat cu o dezmortire pe care, aia multi si prosti ca noi n-au simtit-o, da’ nu toti umbla cu compasul si echerul dup` ei in timp ce isi iau un covrig de la “Panda” sau “Gigi” cu ultimele monede ruginite in buzunar.

Moartea a apasat pe accelaratie, iar amorteala brailenilor si a politicienilor prosti este iar catalizatorul care-i determina pe urmasi sa puna piciorul in prag. Logoditi de mult cu SRI, ei au iesit la rampa cum ies gandacii de bucatarie cand cade pe podeaua unei familii sarace o bucata de savarina plina de E-uri.

Prima doama de fier cu basca a Brailei stie inca sa-si imperecheze interesele politice cu purtatorii lor umani, asa ca a umplut de comentarii toate ziarele online din Braila cu scursurile unei minti facute sa traiasca doar bucurii primare: mancat, cacat, pisat, futut!

A fost scoasa din tristetea hormonala de prietenii ei securisti, aia care atunci cand voiau sa obtina ceva de la o femeie ii bagau “intre bulane” un tanar dornic de afirmare, dar neaparat cu un 46 la picior. Asa scoteau securistii marturisirile, ce-i drept avand ca fond sonor orgasme tardive.

SRI, ai carui fetusi au ajuns unchi si parinti in serviciile secrete, a ajuns sa-si faca mendrele cu acest judet. Cat de imbecili si santajabili sunt politicienii Brailei incat sa permita asa ceva? Sau poate doar lacomi, este?

Totul sub obladuirea tanarului ajuns mare, foarte mare, ca numarul la picioar sau inaltimea. Nimeni nu le spune acestor doamne adapate de la tata pulsanda a serviciilor de informatii sa se duca dracului. Ce-i drept, sunt si greu de identificat, Le gasim in consilii locale sau judetene, dar ele isi face mereu operatii estetice, ca doar nu numai curvele isi buze mai mari si tate asisjderea. Un buzunar mai adanc sau o dublare de gusa vezi la tot pasul, iar durerile sunt rare: in cur. Iar cand le doare acolo se simt si mai bine!

Asa cum ii doare si pe cei care le coordoneaza. Dirijeaza. Si restul… maestrii din spatele lor stabilesc la un gratar cine sa fie primar, sef CJ etc. Iar acum maestrul este mISUS. Nu! Nucred ca este acelasi baiat cuminte din loja “Umbra”. Nu! Nu este acelasi care era deranjat ca seful lui l-a pus sa se intalneasca cu cei de la LukOil. Nu! Nu este ala care a spulberat miliarde de euro din buget acordand facilitati fiscale unor off-shore sau OMV. Nu! Nici urma de indoiala ca ar fi acelasi care a spart laminorul. Nu! Nu este ala care si-a pus un nume de firma care sa semene cu una serioasa din Marea Britanie. Nu! Nu este cel care l-a lasat pe un hot de benzina sa ajunga intr-o pozitie strategica in stat. Nu! Nu este acela care si-a pus neamurile in pozitii cheie. Nu! Nu este ala care bea si mananca cu aia care au dat tepe.Nu! Nu este ala care a negociat cu VV tot timpul. Nu! N-a aranjat nimic niciodata! Nu! N-a pus un bou sef pacalindu-l pe ala care putea, la un moment dat, sa-i rastoarne caruta fix la Ianca, orasul lui drag. Nu! Nu este cel care astepta ca Bunea Stancu sa dea spaga si ultimul euro furat inainte sa-l aresteze. Nu! Nu! Deci, nu!

El este mISUS, ba, necredinciosilor! In genunchi! Stati dracului cum vrea el, mai ales azi, cand calculele nu-i mai ies asa de bine, cand firmele fantoma i se duc dracului. Ce credeati, fraierilor, ca mISUS nu-l vroia pe Stancu pentru ca nu-l placea?! Ha! Nu-l placea pentru ca nu-i dadea. Acum are acces, insa socotelile tot nu-i ies.mISUS a vrut o “treime” la indemana, dar s-a ales cu toata gasca, iar cum Dumnezeu n-are, cu cine dracu’ sa se consulte? Cu Coldea, Doamne fereste!

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>