Published On: mie, nov. 7th, 2018

O “gaziera” ECO trece fara probleme prin fata masinii Politiei Braila / Cine a facut ITP-ul?

Brailenii simpli au dat “piept” cu Politia in numeroase cazuri in care oamenii in uniforma le-au ridicat taloanele si i-au amendat pentru fumul gros scos din tevile de esapament. Oamenii au inghitit in sec, au platit si au incercat sa rezolve problemele tehnice ale masinii lor, pentru a le putea folosi in continuare. Evident, ei cred si asteapta ca Politia sa procedeze in acelasi fel cu toata lumea. Dar, se intampla, oare, asa?! Ei, bine, nu!

Un video devenit viral prezinta o masina folosita pentru compania de salubritate ECO SA, companie apartinand Consiliului Loacal Braila, recte Primaria Braila. Imaginile surpring o adevarata “gaziera” pe roti, care se taraie prin oras scotand un fum negru si dens. Culmea, la un moment dat, o masina a Politiei Braila trece pe langa aceasta, dar fara nici un fel de urmari. Politistii trec linistiti si nu iau nici o masura, iar “gaziera” isi continua drumul.

De ce politistii nu iau nici o masura? Graba nu se justifica, deoarce ea se deplaseaza normal, fara semnale luminoase sau acustice. Ce-ar mai fi? Frica sa nu opreasca o masina apartinand unei societati conduse de primarul Marean? Nesimtirea celor aflati masina Politiei?

Reamintim cititorilor nostri ca recent o masina apartinand ECO SA a produs un accident, moment in care s-a descoperit ca aceasta nu avea asigurare. A fost gasit un “acar Paun”, iar directorul Pisica s-a lins pe bot multumit ca nu a trebuit sa suporte vreo imputatie, morala sau financiara.

Se pare ca existe liste cu firme si persoane ale caror masini nu sunt supuse vreodata vreunei interventii ale politistilor braileni, asa cum sunt multi care cred ca exista asemenea liste si pe “invers”, respectiv cu numele celor care trebuie controlati.

Infobraila considera ca astfel de situatii arata ca suntem sub prigoana PSD, o grupare care isi poate perimite orice, iar autoritatile au “inteles” ca nu trebuie sa-si supere sefii politici. Chiar si asa, somam pe aceasta cale SC ECO SA sa puna la dispozitia publicului numele companiei care a efectuat ITP-ul masinii. De asemenea, asteptam ca Politia Braila sa explice de ce o astfel de “gaziera” nu a fost oprita in trafic pentru verificari? N-au vazut-o politistii, orbiti de fumul gros si negru pe care-l scoatea? sau sefii Politiei sunt sensibili la bossii social democrati, mai ales ca acum sunt condusi de Mihai Tudose?

Comentarii

comentariu

About the Author